PITESTI

Filiala Pitesti              
Tel: 0737 225 373              
E-mail: pitesti@inforenergetica.ro

Curs inforenergetică grad I (radiestezie)

Data începerii următorului curs: 15.01.2019

Principalele subiecte abordate sunt:
- indicatoare radiestezice;
- sursele de semnal;
- metode de cercetare radiestezică;
- ecuatia realitătii;
- reteaua Hartmann;
- determinarea pozitiei unei surse de apă.

Scopul acestui curs, cu aplicabilitate deosebita, este acela de dobandire a cunostintelor teoretice privind posibilitatea perceptiei si depistarii unor surse de semnal de natura fizică precum si de dobandire a abilitătilor practice necesare utilizării indicatoarelor radiestezice. Sunt abordate sursele de natură fizică datorită caracteristicilor acestora lent variabile in timp. Variabilitatea temporala redusa a acestui tip de surse de semnal inforenergetic este utila cursantilor pentru:
- dobandirea capacitatii de a intra in starea specifica pentru detectia semnalelor;
- utilizarea corecta a indicatoarelor radiestezice;
- utilizarea procedurilor de lucru si a algoritmilor.

Cursul durează 2 săptămani (1 săptămană pentru notiunile teoretice, 1 săptămană de practică) intre orele 17-21. La sfarsitul cursului are loc examenul de sfarsit de grad care consta din probe teoretice, practice si de parametri inforenergetici si are ca scop stabilirea modului in care cursantii au dobandit minimul de cunostinte pentru a putea accesa urmatorul nivel.

Cursul se desfăsoara cu minim 15 cursanti. Costul cursului este de 450 lei. Masuratorile de parametri pentru admitere costa 100 lei.

Acum sunt 10 doritori (persoane care au venit la masuratorile de admitere).

Acum este in desfasurare o promotie: curs grad 1 GRATUIT
Costurile aferente sunt masuratorile, manual si instrumentele radiestezice.
Data masuratori: 10.01.2019, orele 17-18
data incepere curs: 15.01.2019, ora 17.

****************************************************************************************************

Despre Filiala Piteşti
Filiala din Piteşti a Fundaţiei de Inforenergetică “Sfântul Apostol Andrei” a luat fiinţă în anul 1996 prin acordul absolvenţilor cursurilor grad 1-3 desfăşurate în Piteşti în perioada noiembrie 1995 -aprilie 1996. Aceste cursuri au fost organizate şi s-au desfăşurat datorită eforturilor unor piteşteni care au urmat cursurile de grad 1-4 la Bucureşti în 1994-1995: Lavinia Huţişoru, C. Goangă şi D. Domnişoru.
Filiala Piteşti a avut şi are ca principal obiectiv organizarea de cursuri de inforenergetică în Piteşti şi susţinerea celor care au urmat cursurile (conform algoritmului: trebuie, vor şi pot). Principalul mod de susţinere îl reprezintă participarea la întâlnirile săptămânale la care pot afla noutăţi, informaţii privind activităţile care se desfăşoară de către Fundaţia de Inforenergetică “Sfântul Apostol Andrei” la nivel naţional şi, mai ales, posibilitatea aprofundării prin utilizare a cunoaşterii dobândite la cursurile de inforenergetică. La aceste cursuri au participat până în prezent peste 700 de persoane din Piteşti şi alte localităţi argeşene, dar şi de la Râmnicu Vâlcea unde nu există, încă, filială.
In prezent filiala numără 30 de membri activi, absolvenţi ai cursurilor grad 3-12.
In anul 2016 au fost organizate 7 cursuri de inforenergetică iar în 2017, 5 cursuri.


Pentru a accesa cursurile de inforenergetică de grad ridicat este necesar ca inforenergetica să fie abordată gradat începând de la gradul 1. Condiţia minimă ca să se organizeze un curs grad 1 este să existe minim 15 doritori. Atunci când nu se întruneşte această condiţie data de începere a cursului se reprogramează.
*******************************************************************************
Lucrări de cercetare inforenergetică
Mai jos sunt prezentate lucrări de cercetare inforenergetică ale membrilor filialei Piteşti.
Lucrare de cercetare inforenergetică - 1998. Lucrarea a fost distinsă cu menţiune la Simpozionul de Inforenergetica, Ediţia a III-a, Timişoara (vezi foto Pitesti | 5. ).
*******************************************************************************

Legenda imagini
Pitesti - Bucurie la întâlnirea săptămânală, 14.09.2015
Pitesti | 1 - Bucurie la reîntâlnirea cu materialul didactic (inforenergetician de dinainte de naştere)
Pitesti | 2 - Conturul unei surse de apa - practica grad 1
Pitesti | 3 - Conturul unei surse de apa - practica grad 1
Pitesti | 4 - Ungheni, 11.07.2015, la podul peste Prut, românii de dincolo au fost asteptaţi şi de membrii FIESAA. Printre colegii de la Iaşi a fost şi un reprezentant de la Piteşti.
Pitesti | 5 - Diploma obţinută de lucrarea prezentată mai sus (1998)