Turism spiritual

       Inforenergetica îşi propune ca scop revigorarea tuturor activităţilor de turism, să se părăsească prezentările şi activităţile vechiului tip de turism materialist puţin elevat, caracterizat prin prezentări statistice, istorice şi tehnice ale obiectivelor de turism vizitate de către membrii săi şi să se înlocuiască cu un nou tip de turism spiritual hristic. Acesta este caracterizat prin prezentări de spiritualitate istorică ale obiectivelor turistice şi activităţi spirituale, care vizează prezentări de locuri sacre, de evenimente explicate în Legile Divine, ce ajută oamenii să se îndumnezeiască, să înţeleagă, comunice şi manifeste mai bine pe Dumnezeu cel Unic, înţelegând şi însuşindu-şi motivaţiile etice divine, care explică cauzele pentru care unele naţiuni, ţări şi oraşe au dispărut din istorie, pentru a nu se mai repeta asemenea nenorociri care au avut această finalitate şi pentru a ajuta turiştii să-şi sacralizeze şi îmbunătăţescă viaţa. Prin sacralizarea vieţii, oamenii îl implică pe Dumnezeu în toate activităţile şi preocupările vieţii lor fără excepţii, timp de 24 de ore, aceasta îmbunătăţind nivelul de viaţă, sănătatea şi rezultatele muncii zilnice a turiştilor şi în special a familiilor lor. Vechiul tip de turism statistic-materialist, în special acela de vară, oboseşte beneficiarii, încărcându-le memoria cu date inutile, fără învăţăminte, care le dau impresia că aflând acestea devin mai culţi.

       Noul tip de turism spiritual – aşa cum s-a constatat în urma practicii de cca 24 ani în România – ajută oamenii să vadă, să conştientizeze şi să aplice în propria viaţă învăţămintele istoriei spirituale a locurilor vizitate prin acest tip de turism, cel mai nou şi care contribuie la elevarea oamenilor care-l practică. Turismul spiritual atrage oamenii de calitate spirituală ridicată, care au necesităţile spirituale cu pondere majoră faţă de interesele sociale, raţionale sau materiale care sunt minoritare – spre deosebire de turismul obişnuit care atrage oamenii obişnuiţi care ignoră interesele şi necesităţile spirituale proprii, turişti mai puţin elevaţi ce au interese şi necesităţi social-raţionale şi materiale preponderente faţă de acelea spirituale.

       Pentru o eficienţă sporită a acestui tip de turism spiritual, care atrage în mod special oamenii de calitate mai elevaţi, complet deosebit de vechiul tip de turism, se recomandă ca aceia implicaţi (ghizi, prezentatori, organizatori, etc.) să facă pregătirea spirituală aferenta ghizilor spirituali, care în România se desfăşoară încă din anul 1990, fiind organizate de către Societatea Română de Radiestezie, Societatea de Inforenergetică şi Fundaţia de Inforenergetica Sf. Ap. Andrei, absolvită până în prezent de cca. 30.000 de cursanţi, cu rezultate deosebite. Când această nouă ştiinţă va fi accesată pentru că mai apoi să fie aplicată în călătoriile de orice fel, aceasta va determina noul tip de turism spiritual hristic, care va ajuta oamenii să trăiască mai mult cu Dumnezeu hrănindu-şi sufletele cu energii divine, în beneficiul întregii creaţii.

       Fundaţia de Inforenergetică "Sfântul Apostol Andrei" organizează excursii spirituale ce se desfăşoară pe rute şi la obiective sacre interne. De asemenea şi în cadrul filialelor Fundaţiei, au loc periodic excursii care vizează diferite obiective legate de cultură, istoria şi religia poporului român. Toate acestea se organizează atât pentru membrii fundaţiei cât şi pentru simpatizanţi. Începând cu anul 2003 activităţile de turism spiritual hristic s-au extins în afara graniţelor tării, Egiptul fiind primul obiectiv ales pentru desfăşurarea activităţilor de cercetare inforenergetică. Au urmat excursii şi tabere spirituale în Italia, Grecia, Creta, Israel.

       Un capitol important al activităţilor de turism spiritual hristic îl constituie excursiile în Brazilia - în special - sau în alte locaţii din lume, acolo unde se găseşte Joao de Deus, medium şi vindecător cu rezultate deosebite în tratarea celor mai diverse şi grave boli. Aceste excursii au început să fie organizate de Fundaţia de Inforenergetică "Sf. Ap. Andrei" începând cu anul 2004.

       Pentru informaţii şi înscrieri, vă rugăm să contactaţi filiala cea mai apropiată de oraşul dvs., unde puteţi obţine informaţii despre organizare. Pentru informaţii despre turismul extern şi înscrieri, vă rugăm să o contactaţi pe d-na Lavinia Dumitriu - e-mail: turism@inforenergetica.ro.

       Din programul călătoriilor noastre spirituale hristice:

PELERINAJ MEDJUGORJE 2016
(MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA)

Tarif: 244 euro
( transport autocar 3* + 5 nopti cazare cu demipensiune)

PLECARE DIN BUCURESTI pe 30 iulie 2016


Ziua 1 Sâ - 30.07 : Plecare din Bucuresti /seara catre -Mostar

Ziua 2 Du - 31.07 : Sosire in Medjugorje -cunoscut in Bosnia-Hertegovina si in lume, cand sase tineri au inceput sa povesteasca ca au vazut-o pe Sfanta Fecioara Maria care ii indruma spre pace, dragostea, credinta, rugaciune si post. Fiecare dintre noi este provocat sa raspunda la apelul Fecioarei pentru a-si indrepta viata si inima spre Dumnezeu. Vizitam orasul Mostar cel mai bombardat – capitala neoficiala a Bosniei-Hertegovina cu celebrul si pitorescul pod Stari Most cu o istorie foarte interesantă şi dramatică. Construit în 1566 de Imperiul Otoman a rezistat 427 de ani, până ce a fost total distrus în războiul bosniac. Podul Stari Most și centrul vechi al orașului sunt înscrise îinca din anul 2005 pe lista patrimoniului mondial UNESCO 1Cazare Medjugorje - Cina

Ziua 3 Lu - 1.08 - Medjugorje – Colina Aparitiilor – CASCADA KRAVICE
Mic dejun. Se pleaca spre Colina aparitiilor – Vizitam cascada Kravice denumita si Mica Niagara . Aflata pe raul Trebizat are o latime de 120 m si inaltimea de 25 metri , cu apa rece dar limpede , cu o miniterasa amenajata pe mal se intrece in frumusete se poate spune cu cele de la Lacurile Plitvice. Timp liber pentru plaja sau baie daca timpul permite Cina. 2Cazare Medjugorje.

Ziua 4 Ma - 2.08 Medjugorje
Mic dejun. Vom fi martori vii la primirea si transmiterea mesajului Sfintei Fecioare Maria de catre vizionara Mirjana Cina. – 3Cazare Medjugorje.

Ziua 5 Mi - 3.08 – Medjugorje – – DUBROVNIK-KOTOR
Mic Dejun. OPTIONAL excursie la Dubrovnic (patromoniu UNESCO) cu cea mai bine pastrata cetate-port medievala si apoi un alt loc minunat- cel mai sudic fiord din Europa- Golful Kotor cu orasul vechi Kotor (patromoniu UNESCO). Revenim in Medjugorie.. Cina 4Cazare Medjugorje.

Ziua 6 Jo – 4.08 Medjugorje
Mic Dejun. Timp liber Seara ultimele cumparaturi pentru cei dragi de acasa. 5 Cazare Medjugorje.

Ziua 7 Vi - 5.08 – Medjugorje - VISOKO- ROMANIA
Mic Dejun. Plecare spre VISOKO unde s-au descoperit coridoare secrete care uneau piramidele, un tunel, un labirint, blocuri de ciment care s-ar afla sub stratul de pământ și vegetație, și chiar și un templu. Aici se afla, Piramida Bosniacă a Soarelui, Piramida Bosniacă a Lunii, Piramida Bosniacă a Dragonului, Piramida Bosniacă a Iubirii și Templul Pământului. Se considera ca sunt cele mai vechi construcții de gen de pe planetă, că sunt aliniate astral, că Piramida Soarelui e cea mai înaltă piramidă din lume, că ansamblul e cel mai mare complex piramidal din lume, și că toate acestea se datorează străbunilor poporului bosniac de azi. Cu sufletele pline de pace si iubire divina ne indreptam spre casa .

Ziua 8 Sâ - 6.08 – SOSIRE în ROMANIA