Conferințe

       Inforenergetica permite investigarea şi cercetarea realităţii înconjurătoare, folosind un aparat teoretic propriu şi metode, tehnici, mijloace şi procedee riguros ştiințifice, găsindu-şi aplicații în toate domeniile de activitate.

       De la înfiinţare şi până în prezent, membrii Fundației de Inforenergetic㠓Sfântul Apostol Andrei” din toată țara au efectuat numeroase cercetări şi studii ştiințifice în diferite domenii, aducându-şi astfel contribuția în aprofundarea ştiinţelor moderne, printr-un aport de noi informații specifice domeniului studiat, folosind metodele şi mijloacele de cercetare caracteristice inforenergeticii. De asemenea, lucrările de cercetare realizate, au permis extinderea în mod continuu a aparatelor teoretic şi practic, proprii inforenergeticii.

       Din 1996, Societatea Română de Radiestezie, Fundaţia “Sf. Apostol Andrei” şi din 2004 Societatea de Inforenergetică, au organizat anual conferinţe internaţionale şi naţionale, pe diferite teme cuprinzând domenii ca: sănătate, ştiinţe moderne, agricultură, economie, industrie, viitorologie, astfel: in 1997 prima Conferinţă Naţională la Piteşti; în 1998 a II-a a fost la Arad şi a III-a fost la Brăila; în 1999 la Craiova, a IV-a; în 2000 la Braşov a V-a; în 2001 a fost la Arad a VI-a; în 2002 a fost la Timişoara a VIII-a; în 2003 a fost la Buzău a IX-a; în 2004 a fost la Iaşi a X-a; în 2005 a fost la Bucureşti a XI-a; în 2006 a fost la Craiova a XII-a; în 2007 a fost la Brăila, etc. În 2014, a avut loc cea de a XIX-a Conferinţa la Ploieşti.

       În 2015, a XX-a Conferinţa Naţională de Inforenergetica a fost organizată de Filială Bucureşti în perioada 30 mai - 1 iunie.

În 2016, cea de a XXI-a Conferinţa Naţională de Inforenergetica va fi organizată de Filială Brașov în perioada 3 - 5 iunie, având tema - Inforenergetica, Știința Adevărurilor. Vă invităm deci, cu drag, să participați la Conferinta Natională de Inforenergetică ce se va desfășura în perioada 3 - 5 iunie 2016 în Brașov în sala de conferințe a International Trading Center din str Alexandru Vlahuță nr. 10 din localitate. Conferinta de Inforenergetică este o manifestare științifică deschisă tuturor inforenergeticienilor precum si celor ce sunt interesați sa ia contact cu idei, soluții si aplicații ale inforenergeticii in diferite domenii.

        Paleta de aplicabilitate a Inforenergeticii, deosebit de largă, este dovedită şi de lucrările din diferite domenii, premiate la simpozioanele şi conferinţele de inforenergetică.

       În secţiunea "Servicii>Cercetare Inforenergetica" sunt menţionate domeniile cercetate şi titluri ale unora dintre lucrările de cercetare prezentate în cadrul Conferinţelor de Inforenergetica.