Editura Fundației de Inforenergetică

       Una dintre activităţile noastre care contribuie la refacerea sănătăţii şi unităţii spirituale a poporului român, este aceea de editare şi publicare a unor cărţi de spiritualitate scrise sau traduse de către membrii Fundaţiei de Inforenergetica "Sfântul Apostol Andrei".

       Cărţile scrise, cum ar fi "Capul lui Decebal" şi "Întemeietorul" - sau "Al patrulea mag" dezvolta subiectele unor cercetări inforenergetice făcute de domnul Claudian Dumitriu între anii 1990 - 1996, puse mai apoi în pagina de regretata doamna Alexandra Eugenia Dumitriu, autoarea cărţilor mai sus şi a două volume de poezii de spiritualitate "În lumina iubirii", dintre care unul postum.

       Printre apariţiile sub egida editurii fundaţiei mai pot fi menţionate cinci volume de traduceri ale unor cărţi scrise pe baza "citirilor" celui mai mare medium american - Edgar Cayce, cu a cărui fundaţie - A.R.E. - Edgar Cayce din Virginia Beach avem deja o lungă şi fructoasa colaborare. Este vorba despre volumele: "Douăsprezece lecții de spiritualitate personală" şi "Memoria Akasha" scrise de Kevin Todeschi, profesor la Universitatea de Studii Transpersonale din Virginia Beach, "Aurele", "În căutarea lui Dumnezeu" şi "Pas cu pas", scrise de către grupul american de studiu Edgar Cayce, şi "Un milion de ani către pământul făgăduinţei" de Robert Krajenke, coordonatorul grupului american de studiu Edgar Cayce, toate aceste cărţi fiind traduse de doamna Lavinia Dumitriu, pe atunci numindu-se Huțișoru. De menţionat de asemenea volumul "În căutarea lui Dumnezeu" tradus iniţial de doamna Gabriela Drinovan şi revizuit apoi de doamna Lavinia Dumitriu (Hutisoru).

       Începând din decembrie 2008, tot sub egida editurii noastre a fost publicat volumul de poezii de spiritualitate “Trăiri ancestrale” lansat în iunie 2009 la Coferinţa Naţională de Inforenergetică de la Mamaia, al doilea volum, „Floare de Rai” a fost lansat în iunie 2010, al treilea volum, „I Come to You”, a fost tipărit şi lansat tot în 2010 doar în engleză, franceză şi portugheză, iar în iunie 2012 a fost lansat al patrulea volum „Lumea sufletului meu”, în acelaşi cadru. Autoarea acestor volume este doamna Lavinia (Hutisoru) Dumitriu, actualmente Preşedinte al Fundaţiei de Inforenergetica "Sfântul Apostol Andrei" şi lector în cadrul cursurilor de inforenergetică. De menţionat că autoarea compune poeziile în limba română pentru familia sa şi pentru prietenii români de pretutindeni, în engleză şi franceză pentru prietenii care nu cunosc limba română, în special pentru Tay Travel Egipt (www.taytravel.com) al cărei reprezentantă este în România şi traduce unele dintre ele în portugheză, de dragul prietenilor din Brazilia, pentru voluntarii de la Casa de dom Inacio dintre care face parte ca ghid şi medium al Casei, în special pentru Medium Joao de Deus (www.joaodedeus.com) şi soţia sa Ana şi nu în ultimul rând pentru entităţile care lucrează prin el şi cu el, cărora le mulţumim că ne însoţesc şi ne ajută şi pe noi ca fundaţie ce se află în slujba Sf. Treimi.