Simpozioane

       Începând cu 1997, în fiecare an se organizează câte un Simpozion Naţional de Inforenergetică pe perioada a 3 zile, la care se prezintă toţi cei care doresc să prezinte cele mai bune lucrări de analiza, cercetare din toate domeniile activităţii umane, cu rezultate concrete obţinute în urma aplicării Inforenergeticii. Lucrări selectate cu atenţie sunt premiate şi publicate.

       Inforenergetica permite investigarea şi cercetarea realităţii înconjurătoare, folosind un aparat teoretic propriu şi metode, tehnici, mijloace şi procedee riguros ştiințifice, găsindu-şi aplicații în toate domeniile de activitate.

       De la înfiinţare şi până în prezent, membrii Fundației de Inforenergetic㠓Sfântul Apostol Andrei” din toată țara au efectuat numeroase cercetări şi studii ştiințifice în diferite domenii, aducându-şi astfel contribuția în aprofundarea ştiinţelor moderne, printr-un aport de noi informații specifice domeniului studiat, folosind metodele şi mijloacele de cercetare caracteristice inforenergeticii. De asemenea, lucrările de cercetare realizate, au permis extinderea în mod continuu a aparatelor teoretic şi practic, proprii inforenergeticii.

       Din 1996, Societatea Română de Radiestezie, Fundaţia “Sf. Apostol Andrei” şi din 2004 Societatea de Inforenergetică, au organizat anual simpozioane naţionale, pe diferite teme cuprinzând domenii ca: sănătate, ştiinţe moderne, agricultură, economie, industrie, viitorologie, astfel: în 1996 primul simpozion la Galaţi; în 1997, al 2-lea la Bucureşti; în 1998, al 3-lea la Timişoara; în 1999, al 4-lea la Oradea; în 2000, al 5-lea la Bucureşti; în 2001, al 6-lea a fost la Ploieşti, în 2002 a fost la Arad al 7-lea; în 2003 a fost la Brăila al 8-lea; în 2004 a fost a fost la Galatzi al 9-lea; în 2005 a fost la Braşov al 10-lea; în 2006 a fost la Cluj al 11-lea; în 2007 la Constanţa, etc. Anul trecut, în 2014, a avut loc cel de-al 20-lea Simpozion de Inforenergetica, din nou la Galaţi al 19-lea, iar în acest an, în 2015 am sărbătorit 20 de ani de organizare a acestor manifestări la Arad, în perioada 23 octombrie - 25 octombrie.

       Paleta de aplicabilitate a Inforenergeticii, deosebit de largă, este dovedită şi de lucrările din diferite domenii, premiate la simpozioanele şi conferinţele de inforenergetică.

       La secţiunea "Servicii>Cercetare Inforenergetica" sunt menţionate domeniile cercetate şi titluri ale unora dintre lucrările de cercetare prezentate în cadrul Simpozioanelor de Inforenergetica.