De ce sa faci o donație

       Un obiectiv major al Fundaţiei de Inforenergetica "Sfântul Apostol Andrei" este de a realiza activităţi de binefacere (fapte bune) prin intermediul filialelor din ţară cu ajutorul membrilor şi simpatizanţilor Fundaţiei. Prin acţiunile noastre, dorim să aducem valoare sociatatii în care trăim şi să ajutăm semenii noştri aflaţi în dificultate fie că suferă emoţional, fizic sau care au lipsuri materiale. Fiecare tip de suferinţă poate fi ameliorată prin anumite metode, fie inforenergetice, fie prin ajutor concret, material, fie prin ambele.

       Fundaţia are o singură sursă de finanţare pentru toate acţiunile sale: donaţia. Fie că este făcută de o persoană juridică, un membru sau simpatizant al Fundaţiei, aceasta este singura sursă de venit care asigură derularea proiectelor noastre.

       Cel mai important motiv care ar trebui să determine o persoană să facă o donaţie ar fi urmarea învăţăturilor din Sfânta Scriptură lăsate de Iisus Hristos şi Sf. Apostoli, precum şi învăţăturile şi exemplele personale date de Sfinţii creştini şi Sfinţii Părinţi ai Bisericii Creştine Ortodoxe care ne îndeamnă la realizarea de fapte bune şi prin sprijin material pe lângă cel afectiv. O sponsorizare poate fi o faptă bună numai dacă este însoţită de iubire şi sentimente curate. O faptă bună duce la iertarea unor păcate de către Sf. Treime făcute de cel în cauză, ameliorarea unor carente personale, creşterea şansei de vindecare a anumitor afecţiuni etc. Urmările unor fapte bune se vor observa în primul rând în viaţa personală a celui care a făcut acest lucru, precum şi în a acelora pe care el îi iubeşte. Bunul Dumnezeu în nemărginita Sa înţelepciune ne-a oferit anumite posibilităţi materiale cu scopul de a avea posibilitatea să dăruim la rândul nostru celor care au nevoie, nu doar pentru uzul strict personal al nostru şi al familiei noastre; nerealizarea acestora poate avea în timp diferite efecte: apariţia unor suferinţe fizice sau psihice, nouă şi persoanelor pe care le iubim, pierderi materiale şi financiare, etc.

       Întotdeauna cel care face o faptă bună (în cazul de faţă, o donaţie) va simţi în suflet o stare de mulţumire, bucurie, pace interioară, lucruri ce nu vor putea fi niciodată cumpărate cu bani, fiind o răsplată a Bunului Dumnezeu pentru fapta bună.

       Dacă doreşti să te implici în activităţi de binefacere o poţi face alegând chiar proiectul sau proiectele preferate derulate de noi şi asigurând baza materială de desfăşurare a proiectului făcând o donaţie chiar pe site. După încheierea proiectului vei putea vedea rezultatele acestuia însoţite de fotografii în secţiunea "Proiecte realizate" şi vei avea satisfacţia implicării tale. În plus, atitudinea ta faţă de semenii tăi mai puţin norocoşi sau faţă de lacasele creştine şi de cult va fi răsplătită în Legile Divine.

       Dorim să colaborăm şi cu parteneri în vederea implicării noastre în acţiuni sociale cofinanţate de Uniunea Europeană însă compomenta de cofinanţare asigurată de noi se realizează tot prin intermediul donaţiilor.

       Proiecte

       Proiectele derulate până în prezent în fiecare filliala din ţară le puteţi vedea în secţiunea "Proiecte realizate" din această pagină. Aceasta centralizare s-a realizat pentru a asigura transparenta faţă de donatorii noştri pe de-o parte, dar şi pentru a face dovada activităţii noastre pentru viitorii donatori, pe de altă parte.
       Proiectele aflate în derulare în prezent în filiale sunt relevate în secţiunea "Proiecte în derulare". Aici vă puteţi implica direct contactând coordonatorul de proiect.
       Proiectele ce urmează a se desfăşura se găsesc în secţiunea "Proiecte viitoare". În această secţiune puteţi vedea ce proiecte îşi propune să realizeze fiecare filială precum şi resursele necesare pentru acestea. Dacă doreşti să sprijini una din acţiunile noastre, alege un proiect sau mai multe din cele propuse şi contactează coordonatorul de proiect pentru a găsi modalitatea potrivită în care şi tu să te poţi implica pentru a aduce o picătură de Lumină în societate.