Cine poate fi cursant

       Cursurile de Radiestezie şi Inforenergetică sunt pentru toţi cei care doresc, pot şi trebuie să participe la acestea.

       De ce pentru cei care doresc ?
       Pentru că prima condiţie pe care trebuie să o îndeplinească o persoană pentru a putea urma aceste cursuri este să îşi dorească să evolueze accesând această Cunoaştere şi să solicite înscrierea pentru cursul gradul I.


       De ce pentru cei care pot ?
       A doua condiţie pe care trebuie să o îndeplinească un candidat este aceea de a avea mai mulţi parametri inforenergetici (calităţi personale), parametri ce se vor măsura cu ajutorul instrumentelor specifice inforenergeticii.

       De ce pentru cei care trebuie ?
       Pentru că, în opinia noastră, nimic nu este întâmplător deci, cel care vine pentru a urmă aceste cursuri şi este admis, vine pentru că aceasta face parte din Planul Divin al Tatălui Ceresc, pentru el.

       Cursurile organizate de Societatea Română de Radiestezie, Societatea de Inforenergetică şi de Fundaţia de Inforenergetică “Sfântul Apostol Andrei”, pot fi urmate doar de către persoane ce depăşesc vârsta de patru ani, având anumite limite inferioare ale parametrilor inforenergetici. Sub aceaste limite rezultatele nu mai sunt posibile - de aceea, aceste persoane sunt respinse de la această cunoaştere, de la cursuri, temporar, până când capătă valorile minime stabilite.

       Cursurile de inforenergetică pot fi urmate doar de către cei care îndeplinesc aceste condiţii. Cursanţii trebuie să respecte şi să se încadreze în Legile Divine şi terestre, să respecte angajamentul deontologic propriu S.R.R., S.I.E. și FIESAA.