Filiala de inforenergetică Brasov

Filiala Brasov
Tel: 0734 903 330
E-mail: brasov [arond] inforenergetica.ro

Fundația de Inforenergetică ,,Sfântul Apostol Andrei,, a luat ființă în București la data de 13.09.1995.

Filiala Brașov a Fundația de Inforenergetică ,,Sfântul Apostol Andrei,, a fost constituită la data de 15.03.1997. Inforenergetica este o știință complexă de graniță, o realizare românească, constituită din totalitatea științelor moderne, organizate, explicate și utilizate în activitățile de observație, analiză prin evidențierea unor parametri calitativi specifici.

Filiala Brașov oferă persoanelor interesate cursuri de inforenergetică și activități de practică pentru dobândirea abilităților de a folosi în scop terapeutic cunoștințele obținute.Cursurile oferă cunoștințe de spiritualitate și metode practice pentru ameliorarea și vindecarea suferințelor personale, pentru ajutorarea membrilor din familie sau a altor persoane. De la data înființării Filialei Brașov au urmat cursurile mai multe mii de persoane. La ora actuală sunt un număr de 150 de membrii activi care participă la activitășile specifice, grupuri de lucru pe diverse teme, grup de terapie, de invățământ, etc. Cursanții învață cum să restabilească echilibrul energetic al unor organe din corpul uman, deoarece se cunoaște că cele mai cunoscute cauze ale suferințelor oamenilor de datorează dezechilibrelor energetice la nivelul unor organe din corpul omenesc. Cursanții au posibilitatea să cunoască însemnătatea și puterea vorbelor noastre, puterea gândurilor noastre și puterea rugăciunilor. În fiecare vară se organizează la nivelul Fundația de Inforenergetică ,,Sfântul Apostol Andrei,, tabere de vară în cele mai frumoase locații turistice din țară, pentru activități de recreere, activități de cercetare specifică, excursii, programe artistice, la care participă colegii de la toate Filialele din țară, oameni minunați și cu calități deosebite. Avem prieteni și cunoștințe în toată țara. Filiala Brașov a organizat excursii la mănăstirile din județul Brașov, excursii în munții Bucegi și Făgăraș.

În fiecare an au loc conferințe și simpozioane bazate pe activitățile noastre specifice organizate de Filialele noastre din țară, unde sunt prezentate cele mai bune și frumoase lucrări de cercetate din domeniul inforenergetic. Filiala Brașov mai organizează serbări pentru copii colegilor din Filială, am ajutat cu forță de muncă și alimente Mănăstirea de la Colții Chiliei, Mănăstirea Mărcuș, familii și copii nevoiași. Pe viitor dorim să continuăm și să diversificăm acțiunile noastre caritabile. În cadrul Filialei Bv s-au strâns aproximativ 200 de cărţi din diferite domenii de activitate, cu scopul dotării unor biblioteci din Republica Moldova. Acţiunea a făcut parte dintr-un demers mai amplu la care au participat mai multe filiale
Urmând cursurile de inforenergetică înțelegem mai bine de ce am venit pe Tera, care este misiunea noastră personală în această existență fizică, faptele bune ce trebuie făcute în mersul nostru pe Pământ.
În perioada 3 - 5 iunie 2016, Filiala Brașov va organiza cea de a XXI-a ediție a Conferinței Naționale de Inforenergetică ce va avea loc în sala de Conferințe a ITC Brașov cu tema - Inforenergetica, Știința Adevărurilor.