Cazuistică medicală

       Dorim sa va prezentam cateva dintre cazurile medicale rezolvate prin aplicarea inforenergeticii:

       1. L.D., in vârsta de 31 ani si jumătate, de sex feminin, in 26 iulie 2010, se prezintă la cabinetul de terapie inforenergetică pentru infertilitate.

Pacienta prezintă acte cu analize şi investigaţii alopate, din care reiese ca are risc de trombofilie, tiroidită autoimună (Anti TPO – 418 Ul/mL, normal < 34), cu substituţie şi intoleranţă la glucoză. În urma a patru sarcini oprite în evoluție la 6-7 săptămâni, fiind amplu investigată ginecologic si endocrin se propune si se face testarea imunologică unde rezultă incompatibilitate între cariotipul ei şi al soţului, ceea ce duce la o citotoxicitate pe limfocitele B, clasa B (asta ar insemna ca ADN – urile sunt prea asemanatoare – ar trebui lucrat inforenergetic ca unul dintre ele sa sufere modificari, astfel ca sarcina sa fie posibila).

Se stabilesc ședințele de terapie inforenergetică (i.e), pentru o perioadă de şase luni, în urma cărora rezultă un făt de sex feminin, în greutate de 3,130 kg si scor abgar 10,ce acum are varsta de doi ani.

Pacienta a urmat tratament alopat (substituția cu hormoni tiroidieni) şi terapia inforenergetică, urmând îndeaproape recomandările terapeutului i.e.

       2. O.M. pacient în vârstă de 55 de ani, de sex masculin, se prezintă la cabinetul de terapii inforenergetice, la data de 31.10. 2007, cu diagnosticul de carcinom pulmonar epidermoid si prezintă hemoptizii si tumoră pulmonară pe lob inferior drept, st. III A (T3 M2 M0).

Se lucrează i.e. pentru pregătirea operaţiei şi se practică alopat lobectomie inferioară dreaptă. Operația este bine suportată de pacient si tratamentele chimio si radio terapeutice au efectele nocive - pe terapie i.e, foarte puțin resimțite (se observă ca toți bolnavii oncologici studiați, nu resimt efectele toxice ale chimioterapiei sau radioterapiei la fel cu cei care nu fac terapie i.e.).

La examenul de reevaluare din iunie 2011 se face un CT în urma căruia se determina:

Steatoză hepatică difuză;Nodul hepatic lob drept de segment VIII, cu aspect incert (se recomanda IRM) – sugerează o determinare secundară (metastaza);Fără determinări secundare cerebrale sau pulmonare.

La CT din octombrie 2011 se evidențiază un hemangiom de lob stâng, cu leziune hepatica la nivelul VIII, cu dimensiunile nemodificate fata de CT anterior.

Se continua terapiile i.e, iar in mai 2012 aspectul tomografic este modificat fata de octombrie 2011, (nu se mai evidentiaza hemangiom de lob stang, si nodul hepatic de lob drept scade dimensional) ceea ce demonstrează eficacitatea terapiei i.e. pentru ca rata de supraviețuire in cancerul pulmonar este intre 6 luni si 1 an si jumătate.

       3. R.V. in vârsta de 54 de ani, de sex feminin, se prezintă in 19.01. 2010, la cabinetul de terapii i.e, in urma diagnosticării de adenocarcinom de endometru, stadiul II.

Se lucrează i.e. in același timp cu tratamentul radioterapic, pacienta prezentând mai multe pusee de metroragii, motiv pentru care se instituie histerectomie totală, asistată pe toata perioada de terapie i.e. . La examenul biopsic postoperatoriu nu se mai evidențiază aspectul neoplazic al țesutului endometrial.

       4. C.I. in vârsta de 41 ani, se prezintă la terapie i.e. in data de 20.04. 2012, diagnosticata cu tiroidita autoimuna (TSH 11,3 normal 0,40 5 uUI/ ml) , pe substituție hormonala (euthyrox 25).

Pacienta acuza lipotimii, amețeli, grețuri, dureri de cap.

Face terapie i.e. de trei ori pe săptămâna si repeta analizele in data de 6.07.2012. Se observa ca se normalizează hormonii tiroidieni, iar la examenul ECO medicul infirma diagnosticul de tiroidita autoimuna in eutiroidie (TSH 4,37 si FT4 1. 58 ng/dl - normal 0,8 – 2).

Este imperios necesar să aducem argument pentru atenţie, rezultatele pe care le înregistrează echipele de terapeuţi inforenergeticieni, pregătite de Fundația Sfântul Apostol Andrei (CAEN 8690, COR 322906 si demersurile care s-au început pentru standardizarea ocupației).

necesita editare!