• Video despre inforenergetica

  Totul despre inforenergetica intr-un amplu material video, subtitrat si in limba enegleza.

  Afla ce este inforenergetica, de catre cine poate fi folosita, in ce conditii, aplicatiile inforenergeticii, cauzele subtile ale fenomenelor in diferite faze de manifestare ale lor, ocupatia de inforenergetician in Romania (oficializarea ocupaţiei de inforenergetician radiestezist s-a realizat conform deciziei Ministerului Muncii nr. 35/18.05.1999, publicat în Monitorul Oficial), despre tehnicile de terapie inforenergetica, despre raportorul şi ansa radiestezica inventate de autorul inforenergeticii, dl. Claudian Dumitriu, cercetare inforenergetica in general, etc.

  Va asteptam cu raspunsuri exacte la orice intrebare care se iveste.

  Vizionare placuta!

 • Dl. Vlad Rusescu, in studiourile B1 TV, despre inforenergetica

         Vă invităm să vizionați un scurt material despre Inforenergetică si câteva dintre posibilitațile de aplicare a acestei științe. În data de 29 august 2015, colegul nostru, dl. Vlad Rusescu, lector în cadrul școlii noastre de spiritualitate, a fost invitat în platoul emisiunii "360 de grade" a postului B1 TV pentru a discuta despre inforenergetică și câteva dintre aplicațiile acesteia. Puteți vedea înregistrarea emisiunii accesând link-ul: http://inregistrari.b1.ro/view-29_Aug-2015-360_de_grade___editie_speciala-87.html.

 • Despre vindecare si inforenergetica, la PRO TV, emisiunea "Romania te iubesc!"

  Va reconadam sa vizionati: http://romaniateiubesc.stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-pana-unde-putem-merge-atunci-cand-vrem-sa-ne-vindecam.html.

 • Dl. Vlad Rusescu, reinvitat studiourile B1 TV, 5 septembrie 2015

  Vă invităm să vizionați un scurt material despre Inforenergetică si câteva dintre posibilitațile de aplicare a acestei științe. În data de 5 septembrie 2015, colegul nostru, dl. Vlad Rusescu, lector în cadrul școlii noastre de spiritualitate, a fost invitat în platoul emisiunii "360 de grade" a postului B1 TV pentru a continua discutiile despre inforenergetică și aplicațiile acesteia. Puteți vedea înregistrarea emisiunii accesând link-ul: http://inregistrari.b1.ro/view-360_de_grade___ediție_specială-87.html.