Terapie inforenergetică

       Autorul acestui aparat teoretic şi al raportorului şi ansei, a stabilit nişte parametri inforenergetici (i.e.) specifici, unici, care permit investigarea oricărui sistem viu (vegetal, animal, uman, etc.) sau categorii existenţiale. Aceşti parametri i.e. unici variază la orice sistem viu într-o perioadă de timp, între nişte limite minime şi nişte limite maxime. Se stabilesc caracteristicile acestora pe baza parametrilor inforenergetici specifici, unici, măsuraţi, ceea ce permite determinarea potentelor inforenergetice, ceea ce ne ajută în primul rând la aflarea şi corectarea carentelor constatate, apoi la cunoaşterea sistemului viu. În vederea corectării carentelor inforenergetice ale sistemelor vii vegetale, animale şi umane, au fost puse la punct tehnici inforenergetice de la cele mai simple până la cele mai complexe, prin care operatorul inforenergetician realizează aceasta. În cazul fiinţelor umane, gradul de complexitate al tehnicilor inforenergetice aplicate variază, în funcţie atât de calitatea şi nivelul de elevare spiritual al inforenergeticianului, cât şi al beneficiarului.

       S-a constatat de-a lungul timpului ca omul poate trăi aproximativ 40 de zile fără hrana, două săptămâni fără apă, circa 8 minute fără a respira. Dar cât poate trăi fără Duhul Sfânt, fără Scânteia Divină lăuntrică? Deci cum ierarhizam toate acestea? Iată două dintre întrebările pe care le punem celor care întâmpină dificultăţi în a înţelege primordialitatea sufletului (a Dumnezeului lăuntric) într-o existentă terestră. Mai punem şi o a treia întrebare, dar de această dată, retorica: "Vreţi să fiţi sănătos?" Punând aceste întrebări, oricine înţelege mai bine decât dacă îşi spune un lucru la fel de adevărat şi anume, că ne aflăm într-o realitate inforenergetica şi nu numai materială, fizică, determinată de o matrice inforenergetica şi temporală şi de aceea suntem supuşi legii cauzei şi efectului, care sunt în primul rând informaţionale, energetice şi de abia în ultimul rând materiale.

       Din cercetările făcute şi din aplicarea tehnicilor inforenergetice s-a constatat că, fără excepţie, bolile survin ca urmare a lipsei comuniunii cu Divinitatea, a răsturnării ierarhiei interioare fireşti. Acest lucru trebuie înţeles de către potenţialii noştri pacienţi, care trebuie să se transforme interior pentru că rezultatul terapiei inforenergetice să aibă un caracter permanent, deoarece în caz contrar, boala migrează de pe un organ pe altul, dintr-o zonă în alta, până la înlăturarea cauzei şi anume îndepărtarea de Dumnezeu şi încălcarea Legilor Divine.

       Ca urmare a aplicării celor de mai sus, la diferite congrese ale Uniunii Medicale Balcanice, în numele autorului acestei ştiinţe au putut fi prezentate în premieră mondială, cazuri de SIDA vindecate, a căror evoluţie a fost urmărită prin analize de laborator şi diferite grafii, de instituţii medicale de prestigiu de la noi din ţară. Au fost prezentate deasemeni cazuri de neoplasm cu metastaze, vindecate fără sechele, însoţite de analizele şi studiile corespunzătoare. O serie de asemenea cazuri au fost prezentate şi pot fi consultate şi în revista "RADIESTEZIA" - "INFORENERGETICA" - a Societăţii Romane de Radiestezie, respectiv în comunicările simpozioanelor şi conferinţelor naţionale de Inforenergetica.

       Se pare că mulţi dintre pacienţii noştri au înţeles care este mecanismul de acţionare al tehnicilor inforenergetice pe care noi le aplicăm în anumite condiţii de disciplină spirituală hristica, pe care ei trebuie să le respecte fără excepţie, deoarece rezultatele aplicării acestora sunt dintre cele mai spectaculoase şi subliniez încă o dată, ca aceasta se întâmplă numai atunci când pacientul participa în mod activ şi conştient la terapie, în toate fazele ei. Ca urmare a acestui fapt exista numeroase cazuri de cancer, ciroza, paralizie şi alte boli cronice, vindecate fără sechele, precum şi câteva cazuri de SIDA, care au fost prezentate pentru prima dată cu documentaţia completă la Simpozionul Uniunii Medicale Balcanice de la Satu Mare din 1997 de către delegaţii S.R.R.în numele domnului Claudian Dumitriu.

       Tratamentele inforenergetice au un caracter hristic şi sunt urmate de o alimentaţie de tip naturist specific fiecărui pacient. Se va interzice orice fel de carne, cu excepţia peştelui şi a fructelor de mare, iar în unele cazuri deosebit de grave se vor interzice şi lactatatele un timp mai scurt sau mai lung, în funcţie de gravitatea bolii. Aceste tratamente sunt efectuate de terapeuţii inforenergetici sub controlul medicilor cu diferite specializări, acreditaţi de Ministerul Sănătăţii. Rezultatul terapiilor inforenergetice sunt confirmate prin analize medicale de specialitate, recomandate de medicul de familie. Ulterior, la perioade din ce în ce mai lungi, fostul suferind se prezintă la control inforenergetic. Terapeutul va recomanda consultarea medicilor specialişti pentru a se verifica starea de sănătate în condiţiile reintegrării în familie şi la locul de muncă, a căror influenţă poate fi benefică sau malefică.

       Oficializarea acestei ocupaţii de inforenergetician radiestezist s-a făcut conform deciziei şi avizului Ministerului Muncii nr. 35/18.05.1999, publicat în Monitorul Oficial, ocupaţia intrând în listele cuprinzând Codurile Ocupaţiilor din România. Societatea Română de Radiestezie şi Societatea de Inforenergetică sunt singurele care au dreptul legal şi care pregătesc cadre cu această ocupaţie. Datorită succesului acestor cursuri de Inforenergetică, din anul 2002 au apărut în România şi firme "pirat" care pretind că fac această pregătire.